štvrtok 31. januára 2013

Dinosaury zblízka vo Viedni

Štyri dni bude vo Viedni od 31. januára do 3. februára hosťovať fascinujúca šou Dinosaury – v ríši gigantov. 25 miliónov eur drahá produkcia zavedie návštevníkov na dramatickú cestu časom a ponúkne publiku prehistorickú prehliadku o živote gigantických živočíchov. 

Live šou je vyobrazená veľmi reálne a vychádza z oceneného televízneho seriálu anglickej BBC. Dinosaury - v ríši gigantov prináša skutočný obraz života najväčších suchozemských živočíchov všetkých čias, ktorý doprevádzali klimatické a tektonické zmeny, ako aj ich vzostup a zánik. Hlavnými aktérmi príbehu plného emócií sú Tyranosaurus Rex, Plateosaurus, Liliensternus, Stegosaurus, Allosaurus, Torosaurus a Utahraptor. Lákadlom bude najväčší z nich, 11 metrov vysoký Brachiosaurus, ktorého dĺžka aj s chvostom dosahuje 17 metrov. Fascinujúca šou ilustruje prehistorickú éru od rozpadu kontinentov, premenu púští na trávnaté prérie, vznik oceánov, výbuchy sopiek, lesné požiare až po zásah obrovského meteoritu, ktorý viedol k zániku dinosaurov.

Dinosaury - v ríši gigantov vznikla prepojením špičkovej techniky, divadelných prvkov a šou a ponúka nezabudnuteľný zážitok pre malých i veľkých divákov. Predstavenie vzhliadlo po celom svete už viac ako 7,5 milióna divákov. Cena lístkov na šou vo viedenskej Stadthalle sa pohybuje od 20,20 až do 64,30 eur. Bližšie informácie na www.stadthalle.com

Zdroj: © LSK, COMPRESS

0 komentárov :

Zverejnenie komentára

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |