štvrtok 12. februára 2015

Otvorený geologický kongres 2015

Vážení členovia Slovenskej geologickej spoločnosti,

srdečne vás pozývame na Otvorený kongres Českej geologickej spoločnosti a Slovenskej geologickej spoločnosti, ktorý sa bude konať v Mikulove v dňoch 14. 10. - 17. 10. 2015.

Kongres bude tematicky zameraný na aktuálne otázke geologického vývoja Českého masívu a Západných Karpát. Odborné prezentácie môžu mať formu 15 min. prednášok (+5 min. diskusia) alebo posteru. 

Súčasťou kongresu je i prekonferenčná exkurzia zameraná na geologickú stavbu a vývoj Záhorskej nížiny v priebehu kenozoika a dve postkonferenčné exkurzie. Jedna je zameraná na geologický vývoj východného okraja Českého masívu a druhá na geologický vývoj a biostratigrafiu moravských Karpát v okolí Mikulova. 

Konferenčnými jazykmi budú český a slovenský jazyk a v týchto jazykoch budú v brnenskom časopise Geologické výzkumy na Moravě a ve Slezsku publikované vybrané konferenčné príspevky v podobe kratších recenzovaných článkov. Nerecenzované abstrakty príspevkov, ako aj texty exkurzných sprievodcov budú publikované v konferenčnom zborníku v českom a slovenskom jazyku. 

Dôležité termíny:
Termín prihlásenia: 31.5.2015
Termín posielania príspevkov: 31.5.2015
Konferenční poplatky: Platba v termíne do 31. 5. 2015 Členovia Českej geologickej spoločnosti, Slovenskej geologickej spoločnosti, študenti a dôchodcovia: 2000,- CZK Ostatní: 2500,- CZK Platba po 31. 5 . 2015: 3000,- CZK

Ďalšie informácie nájdete na webovej stránke www.geologickykongres.eu.

Tešíme sa na Vašu účasť!

Zdroj: SGS

0 komentárov :

Zverejnenie komentára

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |